BLUSH logo
DermaQuest - BLUSH - Beauty & Skin Clinic

DermaQuest™ Skin Therapy

DermaQuest™ Skin Therapy is een doorbraak op het gebied van huidverbetering. Het merk is in 1999 opgericht door Sam Dhatt die na 20 jaar bezig te zijn geweest als Chemicus in de huidverzorgings industrie voor meer dan 700 verschillende merken, de tijd rijp vond om zijn filosofie voor huidverbetering te presenteren.

De behandelingen en producten van het gerenommeerde Amerikaanse merk DermaQuest™ Skin Therapy maken zelfs een huid met diepere rimpels weer aanzienlijk gladder, jeugdiger en veerkrachtiger.

Bij de behandeling kan een hoogwaardige peeling toegepast worden, bestaande uit onder meer nanosomen, peptiden, krachtige anti-oxidanten en glycolzuur (het meest effectieve fruitzuur) in de allerkleinste moleculen die als enige in staat zijn door te dringen tot de diepere lagen van de huid.

Op deze wijze kunt u de eerste tekenen van huidveroudering zowel voorkomen als werkelijk verminderen, zelf op de langere termijn. Kortom: de behandelingen met DermaQuest™ gaan verder waar 'normale' gezichtsbehandelingen ophouden.

Het in balans brengen en preconditioneren van de huid is essentieel bij het in stand houden van haar puurheid. De DermaQuest™ huidverzorgingfilosofie biedt uitstekende lange termijn resultaten die kunnen worden bereikt zonder onnodige irritatie en ongemak door middel van een uitgebalanceerde behandelingscyclus:

  • Voorbereiding van de huid: optimale hydratatieniveaus, bescherming en herstel helpt de huid bij de voorbereiding op professionele behandelingen.
  • Professionele behandelingen: Zorgvuldige huidanalyse en gebruik van een specifiek op maat gemaakt behandelplan voor de cliënt zijn essentieel voor positieve resultaten.
  • Thuisbehandeling: Dagelijks gebruik van voorgeschreven thuis producten helpen bij het garanderen van uitstekende lange termijn resultaten.

De unieke voordelen van DermaQuest™:

  • Ingrediënten van het hoogste niveau, in de kleinste vorm (kleinste moleculen), waaronder peptiden en glycolzuur van hoogste kwaliteit op wereldniveau.
  • Ingrediënten dringen door tot in de diepere huidlagen, met een daadwerkelijke huidverbetering als resultaat, ook op de langere termijn.
  • Verbetert zelfs de reeds verouderde huid aanzienlijk; vermindert (ook de diepere) lijntjes, vermindert pigmentatie en geeft een optimale huidverjonging (bij meerdere behandelingen).

Gelaagde Techniek

Sam Dhatt's 20-jarige carrière en zijn ervaring met ingrediënten heeft ons geholpen te beseffen dat de optimale resultaten afhangen van een gelaagde toepassing van individuele producten, welke specifiek ontwikkeld zijn voor een bepaalde functie. Deze benadering van het aanbrengen in verschillende lagen stelt elk product in staat om optimaal zijn werk te doen.

De producten bevatten geen parabenen, geen parfums en zijn dierproefvrij!

Zie ook: Dermafacials en Dermapeels

Dermaquest Skin Therapy Producten

Age Management:

Een uitgebreide productlijn die wordt ondersteund met zeer effectieve ingrediënten als peptiden, kinetine, krachtige antioxidanten en AHA's. Onze revolutionaire anti-verouderingsformules voorkomen en verminderen de eerste tekenen van veroudering. De producten creëren een veerkrachtige jeugdige huid met fijnere microstructuur.

Acne Management:

Exclusief ontwikkeld voor de acne-gevoelige huid biedt deze productlijn een scala aan antibacteriële werkstoffen. Salicylic Acid, Benzoyl Peroxide en AHA's behandelen en vebeteren de problematische huid. Deze effectieve werkstoffen stimuleren de aanmaak van nieuwe huid en rekenen af met de acne-bacteriën. Het resultaat: een zachter en schoner huidoppervlak!

Therapeutic Care:

Een productlijn met ondersteunende verzorgingsproducten welke zijn ontwikkeld om de behandelingsresultaten van zowel de professionele behandelingen als de thuisbehandelingen te versterken. Deze producten zijn onder andere geschikt voor het behandelen van Rosacea, hyperpigmentatie, diepgaande hydratatie en UV-protectie.

Het baanbrekende Stem Cell 3D Complex heeft een revolutie ontketend in het gebruik van botanische stamcellen in schoonheidsproducten. Het Stem Cell 3D Complex gebruikt de beste, selectief geoogste plantaardige cellen die 1.000 keer actiever zijn dan de gebruikelijke stamcellen op de markt, waardoor de werkzaamheid van het product wordt versneld.

Dit resulteert in celvernieuwing en collageensynthese tot 30%, waardoor de huid wordt geregenereerd, gelift en verstevigd