BLUSH logo
Lichttherapie - BLUSH - Beauty & Skin Clinic

Beauty Angel ELT gaat de strijd aan met huidveroudering!


Licht voor een mooie huid

De Beauty Angel staat voor een innovatief concept van licht- en wellness therapie, dat de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult. De Beauty Angel ELT (Energizing Light Technology) gebruikt licht met een bepaalde frequentie: 633 nanometer. Door dit licht uit te stralen met deze frequentie neemt de productie van lichaamseigen collageen, elastine en hyaluron toe en wordt huidverjonging op een natuurlijke en veilige wijze gestimuleerd. Bij regelmatig gebruik worden kleine rimpeltjes gereduceerd en kunnen pigmentvlekken in uw gezicht, hals en decolleté verminderen. De huid wordt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. De gevolgen van huidveroudering worden met deze nieuwe lichttechnologie op een natuurlijke wijze verminderd.

Betere doorbloeding van de huid

De doorbloeding van uw huid wordt verbeterd door de Beauty Angel ELT. De aanvoer van zuurstof en voedingstoffen neemt hierdoor toe en de afvoer van afvalstoffen verhoogt aanzienlijk. Het opnameproces van de huid stijgt, zodat onze anti-ageing behandelingen en hoogwaardige huidverbeteringsproducten effectiever werken.

Voordelen van regelmatig gebruik:

Resultaten op langere termijn:

Hoe gaat de behandeling in z’n werk?

Een Beauty Angel behandeling duurt ongeveer 15-20 minuten. Voordat uw huid wordt blootgesteld aan het rood-licht van de Beauty Angel, wordt uw huid gereinigd. Na deze reiniging worden twee serums op de huid aangebracht die de werking van de Beauty Angel stimuleren. Nu is uw huid er klaar voor om aan het licht te worden blootgesteld. Ter bescherming van het felle licht, worden uw ogen tijdens de behandeling beschermd. Ter afsluiting van de behandeling wordt er een crème aangebracht en indien gewenst ook minerale make-up.

Hoe bereikt u het gewenste resultaat?

De meeste gebruikers spreken al na de eerste behandeling van een ontspanningseffect en een frissere en zachtere huid. Het proces van de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron houdt nog enige tijd na de eerste sessie aan. Voor een zo optimaal mogelijke verbetering van uw huid raden wij u een combinatie van 2 tot 4 behandelingen per maand aan, met speciale anti-ageing huidverbeteringsproducten. Daarnaast draagt, vanzelfsprekend, een gezonde levensstijl ook zeker bij aan het uiteindelijke resultaat.

Bewezen werking

De behandeling met licht met een speciale frequentie wordt sinds vele jaren succesvol in de geneeskunde en cosmetica branche gebruikt; talloze wetenschappelijke studies bewijzen dan ook de werkzaamheid. De effectiviteit van de Beauty Angel wordt door een omvangrijke studie in een huidfysiologisch instituut alsook door een wetenschappelijk project van de universiteit Ulm bevestigd. Dr. A. Sommer en Dr. D. Zhu van Universiteit Ulm hebben het lichtsysteem van de Beauty Angel vergeleken met de parameters van reeds bestaande systemen. Door hen is vastgesteld dat er bij de Beauty Angel sprake is van een nieuw huidverjongingssysteem.

Testresultaten Beauty Angel ELT

De Beauty Angel ELT is uitgebreid getest door een testpanel:

Is de behandeling voor iedereen geschikt?

De Beauty Angel behandeling is voor alle huidtypes geschikt. Personen met een lage bloeddruk, zwangere vrouwen, personen met epilepsie, personen die lijden aan een verhoogde gevoeligheid voor licht of personen die medicijnen gebruiken, die een verhoogde lichtgevoeligheid veroorzaken ( bijv. Antibiotica of Sint- Janskruid), moeten helaas afzien van de collageenbehandeling. Bij het eerste gebruik is een minimale dosis aan te bevelen, om de verdraagzaamheid te testen.

Is het rood licht-gebruik met zonlicht te vergelijken?

Nee, de Beauty Angel maakt gebruik van licht met een speciale frequentie die praktisch geen UV bevat. De huid zal dus ook niet bruinen door de behandeling.

Wat zijn de oorzaken van huidveroudering?

Huidveroudering wordt door meerdere factoren veroorzaakt. Een groot deel van deze factoren hebben wij zelf in de hand: stress, weinig slapen, het oplopen van zonbeschadiging, slechte voeding en roken. Maar helaas is huidveroudering voor een deel een onontkoombaar proces. Vanaf het 21ste levensjaar neemt de verzorging van de opperhuid met voedingsstoffen af. Dit leidt tot een vermoeide, vale en onregelmatige teint. Naarmate men ouder wordt vertraagt de stofwisseling van de fibroblast-cellen (cellen in het bindweefsel), waardoor het collageengehalte van de huid per levensjaar gemiddeld met 1% daalt. Aangezien collageen de belangrijkste ‘vulling’ van het bindweefsel is, verslapt de huid. De verminderde celregeneratie leidt bovendien tot vochtverlies, vermindering van de elasticiteit en tenslotte tot rimpelvorming

Hoe zorgt licht voor huidverjonging?

De Beauty Angel gebruikt licht met een bepaalde frequentie om de huid op een natuurlijke wijze te verjongen. Het zogenoemde Beauty Light wordt door de huidcellen opgenomen en verhoogt daar de lichaamseigen productie van collageen (verhoogt de activiteit van de fibroblast-cellen), elastine en hyaluron. Hierdoor worden rimpeltjes gereduceerd, de huid wordt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. Het resultaat is een strakkere en gezondere huid.

Prijzen Beauty Angel bij BLUSH:


Zie hiernaast BLUSH bij 'Life is Beautiful' van RTL4