BLUSH logo
Peeling - BLUSH - Beauty & Skin Clinic

Derma Peels

Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen en is het nodig een stapje verder te gaan door een Derma Peel kuur te ondergaan. Het assortiment medische Derma Peels van DermaQuest™ is ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers en artsen en behoort tot het topsegment. De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties zonder een langdurig herstelproces.

Derma Peel: Acne

Deze behandeling levert hoge concentraties anti-acne werkstoffen die tot de kern van het probleem dringen en onder controle brengen. De behandeling maakt uw huid direct zacht en verfijnt uw poriën, waardoor er minder vuil achter blijft. Door op tijd met de behandeling te beginnen, verkleint u het risico op littekenvorming in de toekomst. Ideaal voor de acne-gevoelige en/of vette, dikkere huidtypen. Derma Peels mogelijkheden: Pumpkin Resurfacer, Salicylic Acid Peel, Glycolic Peel, Modified Jessner Peel.

Derma Peel: Huidveroudering

Deze huidverzachtende en -verjongende behandeling zorgt voor substantiële resultaten tegen de tekenen van huidveroudering. De werking van deze behandeling stimuleert de huidcellen diep in de huid en bevordert de collageen- en elastine productie. Fijne lijntjes, een minder stevige huid en huidschade door zon en omgevingsfactoren worden resultaat gericht aangepakt. Uw huid wordt sterker, gladder en stralender. Derma Peels mogelijkheden: Alpha Peptide Resurfacer, Modified TCA met Retinol, Glycolic Peel.

Derma Peel: Pigmentatie

Deze behandeling is uitermate geschikt voor de hypergepigmenteerde huid. De werkstoffen dringen diep door in de pigment cellen en zorgen voor een zachte, maar effectieve vermindering van ongewenste kleur verschillen in de huid. Uw huid teint wordt opmerkelijk egaler. Derma Peel mogelijkheden: Lactic Acid Resurfacer.

Doet een Derma Peel pijn?

Wat u tijdens de behandeling kunt ervaren, is afhankelijk van de sterkte van de Derma Peel. Dit kan oplopen tot een warme sensatie met een licht prikkeling. Om dit te compenseren is het mogelijk dat uw DermaQuest™ specialist voor afkoeling zorgt om de behandeling zo comfortabel mogelijk voor u te maken.

Wat is de hersteltijd van een Derma Peel?

De duur van het herstelproces na een behandeling wordt voornamelijk bepaald door de sterkte van de Derma Peel. Direct na de behandeling kan uw huid er licht rood uitzien, maar dat zal snel afnemen. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse werkzaamheden hervatten. Zorg dat u de nazorginstructies van uw DermaQuest™ specialist nauwkeurig opvolgt.

Welke Derma Peel behandeling is het beste voor mijn huid?

Er zijn verschillende peelings variërend in sterkte, van lichte die progressief resultaten boeken en slechts een kleine herstel periode heeft tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar vaak een langere herstelperiode hebben. Tijdens een consultatie gesprek zullen we samen met u uw specifieke huid informatie in kaart brengen, waarna we kunnen bepalen welke peeling voor uw huid en uw wensen het beste voldoet. Derma Peel behandelingen zijn alleen in kuur verband mogelijk en worden ondersteund door de juiste DermaQuest™ producten voor thuisgebruik om het optimale resultaat te behalen. U krijgt hierover een uitgebreid advies van onze DermaQuest™ huidspecialisten.

Hoe werkt een Derma Peel?

  • Reinigen
  • Voorbereidingsoplossing ter voorbereiding op de Derma Peels
  • Derma Peel
  • DermaQuest™ huidverbeterende producten
  • Advies DermaQuest™ producten voor thuisgebruik

Primary en power Pumpkin peels

Een peeling in twee sterktes (power is 3x sterker dan de primary) met een hoge concentratie van pompoenpulp (40%), alpha hydroxy zuur (3%) en salicylzuur (2%). Stimuleert de productie van collageen en elastine, is verzachtend en revitaliserend en porie verkleinend, Licht pigmentvlekken op. Geschikt voor alle huidtypes, behalve de gevoelige huid. Ook Zeer geschikt voor acné huid.

Primary en power peptide peels

Een peeling in twee sterktes (power is 2x sterker dan primary) met een hoge concentratie alpha hydroxy zuur en peptides. Uitermate geschikt als anti-age behandeling. De werkzame peptides worden zeer diep in de huid gebracht door AHA’s. Collageen aanmaak wordt gestimuleerd en de huid ziet er direct gladder en ontspannen uit.

Firming enzyme treatment

Samengesteld uit enzymen en peptides, uitstekende voorbereiding om huid toelaatbaar te maken voor werkstoffen. Diep reinigende behandeling, verstevigd en verstrakt de huid.

Salicyl zuur resurfacer

Voor een vette en acné huid, na de behandeling kan enige schilfering optreden. Werkt reinigend en ontstekingsremmend. Maakt de huid glad en schoon.

Glycolzuur resurfacer

Geschikt voor lichte acné en ter ondersteuning bij anti-age behandelingen, zeer goede collageen stimulatie en dermale hydratatie. geeft minder irritatie en jeuk verschijnselen dan andere peels. Bevat ontstekingsremmende en verzachtende bestanddelen.

Lactic acid of melkzuur resurfacer

Zeer geschikt voor de gevoelige huid, en voor de donkere huid. Ter behandeling van hyperpigmentatie, en voor mensen die voor het eerst een peeling ondergaan, ter voorbereiding van het gebruik van hoger geconcentreerde verzorgingsproducten en behandelingen.

Prijzen

 losse peelingkuur van 3kuur van 6
Primary en Pumpkin Resurfacer Peel€ 95,-€ 265,-€ 515,-
Primary en Power Alpha Peptide Peel€ 100,-€ 270,-€ 540,-
Glycol Acid Peel€ 95,-€ 265,-€ 515,-
Salicyl Acid Peel€ 65,-€ 180,-€ 335,-
Lactic Acid Peel€ 95,-€ 265,-€ 515,-

DermaQuest™ facials, klik hier.